HOPI- voorspellingen

Voorspellingen van de Amerikaanse Hopi-indianen (N-Arizona/Black mesa gebied)

Deze voorspellingen kunnen niet exact teruggebracht worden tot één bepaalde stam, maar komen van inter-tribale medicijngenootschappen, zoals bijvoorbeeld de genootschappen voor medicijnvrouwen Crystal Skull en Black Widow.

1991
- Degenen die op Grootmoeder Aarde blijven zullen het licht ontvangen van the Great Light Wheel. Er zal een mensheid ontstaan, samengesteld uit alle verschillende manieren om in complete harmonie in de grote cirkel te dansen. In 1991 zullen alle zaden geplant zijn.
1992
- De ware realiteit van de aarde wordt gevormd en zal in zichzelf alle vormen creëren in harmonie met het Al.
1993
- We zullen een geheel nieuwe manier van perfectie zien. Enkele planten op Grootmoeder Aarde zullen leven en voedsel geven als nooit tevoren. Honger en ondervoeding zullen verdwijnen.
1994
- Totaal evenwicht en harmonie. Alle mensen zullen evenwichtige vijven zijn óf verlichte vijven - een zes. Zij zullen nog steeds in hun fysieke lichamen zitten.
1995
- Het nieuwe menselijke ras zal zijn nieuwe realiteit op deze planeet gaan creëren, zoals ze dat van plan waren toen zij van de sterren kwamen.
1996
- De Tweede Migratie naar de nieuwe wereld zal plaatsvinden, waarbij diegenen die ervoor kiezen om de macht binnen de ruimte van de Heilige Twaalf te behouden achterblijven op Aarde. Al deze mensen zullen beginnen met het oprichten van deze planeet, waarbij ze een collectief onderbewustzijn gebruiken om over deze ruimte de macht te houden in harmonie met de Grote Cirkel van Twaalf (alle planeten).
1997
- De droom wordt gerealiseerd en deze planeet zal zijn plek houden in het grote concilie van planeten en gaat deel uitmaken van een intergalactische organisatie bekend als de Grote Internationale Broederschap en Zusterschap van het Mensdom en Bewakers van de Licht Cirkels.
1998
- De Cirkel van de Wet bevat het beeld van de snelle gedachten, die nodig zijn om van deze planeet een lichtschip te maken.
1999
- De Derde Migratie zal plaatsvinden, terwijl de energiebewegingen van deze planeet, nu een lichtschip, worden geleid door al zijn bewoners.
2000
De Grote Geest, die zijn Zaad en het Grote Ei op deze planeet heeft achtergelaten, zal zichzelf vertwintigvoudigen met de snelheid van het licht.


Terug naar de EGO 2000 index.