OPROEP AAN CYBERGANGERS, NEURODANCERS EN PSYCHONAUTEN!!!

... en andere geinteresseerden in het digitale, het mentale en het ongewone. Sinds november 1994 is het tijdschrift EGO 2000 ook op Internet te lezen. EGO 2000 was van 1993-1996  het tijdschrift en de catalogus van EGOSOFT, de zaak op het gebied van mind machines en andere (elektronische) middelen tot bewustwording en transformatie. Dit betekent dat de laatste informatie over brainmachines, biofeedback, het hogere en het diepere van de menselijke geest, altijd binnen handbereik is. Hierbij een selektie van de meest interessante artikelen en produktbeschrijvingen.

Is een brainmachine elektronische LSD? Wat doet zo'n apparaat nog meer behalve je stress afbouwen en je bewustzijn verruimen? Wat zijn de beste frequenties voor het surfen op de hersengolven in de verenigde staten van bewustzijn?

 Over telepathie, droomonderzoek, boeddha versus shiva en de psychologie van het bewustzijn. We wensen de lezers veel plezier, bruikbare inzichten en bijzondere ervaringen toe, en we hopen op een stimulerende communicatie.


Terug naar de inhoudsopgave.