Kijkradio: de el cheapo TV- revolutie komt dichterbij

El Cheapo lokale commerciele media hebben de toekomst

Dat is bijna onvermijdelijk, met meer en meer netten groeit de behoefte aan doelgroep-programmatuur en lokale media kunnen daar het best op inspringen, omdat ze met een globale bril lokale informatie kunnen brengen met voor de smalle doelgroepen aanvaardbare kosten. Terwijl de traditionele media proberen steeds meer van hetzelfde te doen voor minder vergeten ze dat media er zijn voor de mensen, niet omgekeerd.
Lokale media hebben nu de kans door te breken, omdat:
Daarvoor zoeken we naar eigenwijze, creatieve, produktiegerichte en geinspireerde programmamakers die nu aan de gang willen, helpen met de opbouw van het station, een aandeel willen houden in hun creatieve inbreng wanneer daar geld aan verdiend wordt, maar vooral niet bang zijn om mee te werken aan de echte revolutie.

MYSTeR Media is een organisatie binnen Sala Communications (uitgevers/multimedia producenten/new edge projecten) waar de 21e eeuw meer is dan gebazel. Met een eigen Cybercenter, studioruimte, VR, digitale techniek, websites, contacten over de hele wereld en vooral een visie op de toekomst van media zijn we onafhankelijk, politiek rumoerig en niet bang om fouten te maken. We hebben bij A2000 een aanvraag ingediend voor een eigen commercieel lokaal kanaal op de Amsterdamse kabel.


mail Luc Sala via sala@euronet.nl

http://net.info.nl of http://www.euro.net/sala/myster